Jeg har fundet en superfed hjemmeside der sælger billige halskæder

Jeg har fundet den fedeste online side som sælger  billige halskæder samt andre smykker. Jeg holder den hemmelig for min kæreste, som tror at jeg bruger en mindre formue på at bade hende i smykker i tide og utide.

Der burde være en internetside hvor kun mænd har adgang, hvor alle med en ægtefælle eller kæreste kunne læse om gode tips til at holde partneren glad og tilfreds. Der ville mit tip med billige halskæder passe perfekt ind.

Og når jeg siger billige halskæder, så mener jeg ikke halskæder som ser billige ud. Selvfølgelig ligner de ikke noget der er støbt af 24 karat guld, men grimme og discountagtige er de bestemt ikke.

Det eneste jeg er lidt bange for er at min kæreste opdager hvor billigt det egentlig er, for så er mine gode fidus helt ødelagt, og jeg ville blive nød til at bide i det sure æble og køber dyrere gaver.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*