Bedre Nætter – Salg af senge på nettet er en stor succes

Luxury master bedroom done in grey.

Det er ikke den første niche, som den gennemsnitlige iværksætter tænker på, når tankerne flyder hen mod salg af varer på internettet. Senge har i mange århundreder været fast inventar i diverse møbelbutikker, og derfor var der ikke mange, der havde spået, at salg af senge på nettet ville blive en succes. Her er Bedre Nætter dog beviset på det modsatte. Med en fantastisk vækstrate og konstant udvidelse af varesortimentet, er der bestemt ingen tvivl om, at interessen for at købe sin næste seng, for eksempel en kingsize seng, på nettet er enorm.

Senge kan sagtens købes online

Kigger man overordnet set på de varer, som Bedre Nætter sælger, så er størrelsen på disse umiddelbart noget, som kunne medføre nervøse trækninger i ansigtet hos de fleste e-commerce iværksættere. King size senge er ikke umiddelbart den letteste vare at håndtere logistisk set, hvilket uden tvivl er med til at sætte barrieren højt for nye konkurrenter. Bedre Nætter har dog formået at komme udenom problemet takket være fantastiske logistiske partnere, der leverer senge til forbrugere fra hele landet på uhørt kort tid.

Derudover har en af bekymringerne været, hvorvidt man kunne få den gennemsnitlige forbruger til at handle seng online. I mange år har man været vant til at afprøve sengen i en butik først, hvorfor det har været lidt af et sats. I dette tilfælde har det været et yderst gunstigt sats – interessen for at shoppe senge og øvrige møbler på nettet er nemlig stødt stigende.

Fremragende kundeservice har løftet forretningen

I og med at kunderne generelt har mange spørgsmål, når en så dyr vare skal handles online, så er det uhyre vigtigt, at kundeservicen er i top. Det er Bedre Nætter helt bevidste om, og derfor tilbydes der kundesupport via følgende kanaler:

  • E-mail
  • Chat direkte på siden
  • Chat via sociale medier
  • Telefon

Derfor er du som kunde altid sikker på at kunne få hjælp inden for meget kort tid. Åbningstiden strækker sig i skrivende stund fra kl. 9 til 23, hvilket ellers er uhørt i denne branche. Om lørdagen har du endvidere mulighed for at komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder, hvilket er en fantastisk service til dig, der ikke har mulighed for at tage dig af valg af dobbeltseng i hverdagene.