Finansrådgiver Anya Brunander hjælper private og virksomheder med inkorporering

Anya Brunander

Den dansk-australske finanskvinde Anya Brunander stiftede i 2010 virksomheden F Trust AG i Schweiz, der tilbyder en række finansielle og administrative services til private og virksomheder. Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med inkorporering, virksomhedsadministration samt Family Office Services. F Trust er baseret i Zug i Schweiz, men tilbyder services i 12 retskredse herunder UK, Luxembourg og New Zealand.

Klienter

Anya Brunander og F Trusts klienter tæller typisk internationale selskaber, der opererer i en eller flere af de nævnte retskredse (eller ønsker at oprette sig der). Derudover henvender F Trusts sig også til private, der har ejendom eller aktiver i disse retskredse, samt til entreprenører. Sidstnævnt samarbejder Anya Brunander og F Trust med en række advokat- og revisionsfirmaer, der, på vegne af deres klienter, ønsker at oprette eller overtage selskaber i nævnte retskredse. 

Inkorporering

Et af Anya Brunanders specialer er inkorporering af virksomheder. Anya Brunanders her i kraft af sin baggrund i private banking, venturekapitalinvestering samt forretningsudvikling opbygget en dyb viden om netop strukturering og inkorporering af virksomheder. En viden som hendes klienter i F Trust får stor glæde af. Oven i det har Anya Brunander stor indsigt i de retskredse, som F Trust opererer i, og det gælder særligt Schweiz, hvor Anya Brunander selv har boet og drevet virksomhed i over 10 år. 

Ved inkorporering imødekommer man virksomheder og entreprenørers ønske om at opbygge og udvide deres forretning. Ved at separere aktiver beskytter man ikke bare virksomhedsejer og investorer, men gør samtidig virksomheden mere attraktiv for finansiering samt smidiggør et eventuelt ejerskifte. 

En af de vigtigste aspekter i inkorporeringsprocessen er at registrere virksomheden i den retskreds, der sikrer bedst mulige forudsætninger for vækst. Derfor kan virksomheder drage stor nytte af at alliere sig med en rådgiver som Anya Brunander, der har indgående kendskab til virksomhedsdrift i de 12 retskredse. . 

Ved inkorporering opnår din virksomhed en række fordele som er listet her:

  • Beskyttelse af aktiver herunder immaterialret
  • Bedre muligheder for joint venture-selskaber, aktionæraftaler, datterselskaber og franchising
  • Virksomheden bliver mere attraktiv for investorer og banker at investere i eller udbetale lån til
  • Løser forhindringer såsom begrænset bevægelsesfrihed for udenlandsk kapital og toldregler

F Trust og Anya Brunander har hjulpet multinationale virksomheder, investorer, venturekapitalfonde, entreprenører og startups med at omstrukturere deres virksomhed og derfra opnået stor vækst. F Trust koordinerer og forhandler med lokale rådgivere og serviceudbydere på klientens vegne samt indhenter alle nødvendige myndighedsgodkendelser. Da virksomheden har over 10 års erfaring med inkorporering, har Anya Brunander og F Trust opbygget et godt netværk af lokale i de 12 retskredse, som F Trust opererer i. 

Anya Brunander

Virksomhedsadministration

I forbindelse med inkorporering er det ofte nødvendigt at have en lokal tilstedeværelse i den retskreds, man har valgt at bruge i inkorporeringen. F Trust sørger for registrering, bevilling, arbejdsvisum samt alle andre krav til at starte og drive forretning i regionen. Dertil kræver processen ofte oprettelse af bankkonti, kreditkort, virksomhedsdokumenter samt interne kontrakter. Anya Brunander og F Trust ved præcis hvilken retskreds, der er mest fordelagtig for netop dit foretagende, og hvad der er af formelle krav. F Trust håndterer alle praktiske foranstaltninger ved oprettelse og administrerer fremadrettet virksomheden lokalt. 

Family Office

Omstrukturering er ikke kun en stor fordel for virksomheder. Omstrukturering og optimering af privat formue, aktiver, ejendomme med videre kan tilmed have store økonomiske fordele. Og så kan den fremtidige administration af private aktiver frigive mere tid til klienten samt gøre fremtidige aktiviteter mere fordelagtige såsom investering, handler og særligt arv.

Herunder listes fordelene ved at få omstruktureret og administreret din private formue:

  • Beskyttelse af aktiver ved at inkorporere disse i separate enheder. På den måde er de ikke forbundet til personer eller virksomheder og kan ikke indgå som et aktiv i en eventuel retssag.
  • Sikrer de bedste forudsætninger i forbindelse med arv.

Derudover tilbyder Anya Brunander og F Trust en lang række andre administrative services forbundet til klientens families økonomiske sikkerhed og velbefindende. Virksomheden hjælper med selvangivelser, rejseplanlægning, administration af ejendomme herunder boliger, både og fly. F Trust håndterer tilmed dine forretnings- og investeringsanliggender i alle de 12 retskredse. 

Med F Trust opnår klienter at få samlet og struktureret alle deres økonomiske aktiver i en og samme virksomhed. Dette skaber et overblik over både privatøkonomi og virksomhedsforhold, hvilket sikrer klienten de bedst mulige forudsætninger. 


Du kan læse mere om Anya Brunander og F Trust her.