Amazon – Sælg på Amazon allerede i dag

Amazon nærmer sig med hastige skridt, og de fleste danske virksomheder, der har med B2C-salg at gøre, er ved at kigge nærmere på mulighederne for at sælge på Amazon. Man kan ikke tage fra Amazon, at de formår at sætte sig på markedet, så snart de vælger at entrere et sted. Ser man blot på det tyske marked, så foregår over 40% af alle e-commmerce handler på Amazon – og det er til trods for, at Amazon først kom ind på markedet i 2015! Det er med andre ord en kæmpe spiller, som efter sigende snart rammer det skandinaviske marked.

Driver du til dagligt en webshop, og ønsker du at sælge på Amazon, så er der nogle helt specifikke tanker, du skal gøre dig. Vi vil kort komme ind på nogle af dem her – de resterende vil du kunne læse hos AMZservice Amazon bureau.

Ønsker du at sælge private label eller andre brands?

Først og fremmest er det vigtigt at kigge på, om du har mulighed for at sælge private label, eller om du ønsker at sælge allerede eksisterende varer. Private label har sine klare fordele på Amazon, da du i langt højere grad er i kontrol i forhold til pris og udbud. Dog kan det være svært at skabe efterspørgslen på private label varer, og her har andre etablerede brands en større fordel.

Markedsføring på Amazon

Har man været vant til de klassiske markedsføringsformer via fx Google SEO, Facebook Annoncering og Instagram markedsføring, så kan det synes svært at skulle vænne sig til, at der skal andre tiltag til på Amazon. Det ér dog tilfældet, og ønsker du derfor at være foran konkurrenterne, så kan du allerede nu tage dig til at lære hvilke former for markedsføring, der fungerer på Amazon.

Generelt er der utroligt gode muligheder for salg på Amazon her i Europa, da konkurrencen endnu ikke er ligeså udbredt som i USA. Ønsker du derfor at prøve kræfter med platformen, så er det nu, det skal til at ske. Har du dog nok at se til i hverdagene, så overvej om ikke et dansk Amazon bureau såsom AMZservice kunne være en god investering.