Dansk Boligforsikring – dit forsikringsselskab ved boligkøb og -salg

dansk-boligforsikring_Cover
dansk-boligforsikring_Cover

Dansk Boligforsikring skaber tryghed og finansiel stabilitet for danske husejere. Siden 2001 har Dansk Boligforsikring udbudt en af landets bedst dækkende ejerskifteforsikringer og med en selvrisiko på kun 5.000, er det muligvis markedets billigste. Vi ved, at et husskøb er en stor begivenhed – både for førstegangskøbere såvel som pensionister. Men hvad enten du skal til at starte familie eller nyde dit otium, kan bolighandlen føles som en uoverkommelig opgave. Dansk Boligforsikring er sat i verden for at hjælpe dig med at organisere bolighandlen så du, din familie og jeres drømmehus altid er sikret mod skjulte skader og fejl på boligen. Dansk Boligforsikrings tjenester og ydelser dækker alt fra ulovlige el-installationer til forkert udført vvs-arbejde, og vi er altid klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning. Læs mere om Dansk Boligforsikring her.

 

“Hurtig og tilfredsstillende service” – Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er en af Danmarks største forsikringsselskaber og udbydere af ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Vi har været i branchen i mange år og derfor er vores processer effektiviseret, mens vores priser er holdt nede. Det mener vi, er bedst – både for os som forsikringsselskab og jer som forsikringsindehavere. Vi har specialiseret os i forsikringsbranchen

Dansk Boligforsikring
Dansk Boligforsikring anmeldelse

og vores professionelle medarbejdere sikrer, at vi konstant er opdateret på markedets seneste udvikling samt altid er klar med kyndigt vejledning, når I har brug for assistance.  Vores erfaring og kontinuerlige udvikling gør, at vores kunder er yderst tilfredse med vores forsikringer, sagsbehandlinger og service.

 

 

Dækkende ejerskifteforsikringer giver stabilitet og økonomisk tryghed

En ejerskifteforsikring kan redde dig fra store ekstraomkostninger, du ikke har råd til. Når først ens bolig skal have skader eller fejl udbedret, koster det ofte flere hundredetusinde kroner – penge, almindelige danskere sjældent har. Derfor er det økonomisk ansvarligt at tilkøbe en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring, inden man færdiggør huskøbet. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring dækker blandt andet ulovlige el-installationer, der ikke fremgår af tilstandsrapporten, og du slipper for at sidde med katten i sækken, hvis uheldet er ude. Læs mere om ejerskifteforsikringer hos Dansk Boligforsikring her.

Hvordan foregår hushandlen?

 

Dansk Boligforsikring står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – Ring til os i dag på 59 49 88 44 eller læs mere på

Facebook

LinkedIn

WordPress

Twitter

Tumblr

Crunchbase

Virksomhedsoplysninger

Omtal

Opret

Weebly

Slideshare

Pinterest

Openhours

About.me

 

Kundetilfredsheden stiger for 4. år i træk i forsikringsbranchen

Siden 2013 er kundetilfredsheden steget hvert år. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af EPSI-Danmark lander antallet af tilfredse forsikringskunder på 77.3 % på privatmarkedet – en tendens, der gavner branchens omdømme. Selvsamme kundetilfredshed er dog også branchens helt store udfordring, konkluderer undersøgelsen. Kunderne skifter forsikringsselskab som aldrig før, hvilket presser forsikringsselskaberne i jagten på nye kunder. Forsikringsselskaberne konkurrerer derfor kke kun på priser men på kundeservice. En artikel fra Dansk Boligforsikrings WordPress blog går i dybden med tallene og fortæller, hvor forsikringsselskaberne med fordel kan forbedre sig.